Sisä-Savon Perussuomalaiset – Yleistä

SISÄ-SAVON PERUSSUOMALAISET – YLEISTÄ

Haluamme ja lupaamme toimia Sisä-Savon alueen kuntien asukkaille yhdistyksenä ja päättäjinä, jotka eivät katso pelkästään kunnan, vaan ennen kaikkea kuntalaisten etua.

Perussuomalaisten mielestä tärkeintä on kuunnella tavallisia kuntalaisia ja tarjota ihmisille ahkera sekä pettämätön vaihtoehto, joka puuttuu kunnassa oleviin epäkohtiin vallanpitäjien pientä piiriä pelkäämättömästi.

Sisä-Savon perussuomalaiset ovat tuore ja energinen yhdistys, jossa kuunnellaan kaikkien mielipiteitä. Pääset vaikuttamaan kotikuntasi asioihin. Meillä jokainen ihminen on arvokas. Olemme äänestäjiemme näköinen puolue, meillä ei pääse pitkälle pelkästään ulkonäöllä tai juoksuajalla – päässä pitää olla ajatuksia- vaikka niitä sinisiä…

Jotta saisimme lisää painoarvoa sanoille, pontta ehdotuksille ja voimaa vaatimuksiin tarvitsemme lisää tunnettavuutta, jäseniä puolueeseen sekä yhdistykseen ja innokkaita toimijoita ja tekijöitä.

Mukaan toimintaan on helppoa ja joustavaa päästä mukaan. Sisä-Savon perussuomalaisilla on mm. tapahtuma- ja virkistystoimintaa. Hallitus vastaa tapahtumien järjestämisestä jäsenkunnissa yhteistuumin. Rautalammin Pestuumarkkinat ovat olleet yhdistyksemme toiminnassa keskeisin vuotuinen yleisötapahtuma.

Yhdistyksemme toiminta alueella on ollut vahvaa, meillä on paljon suunnitelmia – osa toteutuu jo lähiaikoina. Seuraa tapahtumakalenteriamme ja lehti-ilmoittelua.

Tule mukaan tekemään hienoa yhdistystä mukavien ihmisten kanssa!

Suonenjoen Perussuomalaiset ry toimii vuoden 2012 alusta omana itsenäisenä paikallisyhdistyksenään. Perussuomalaisten kasvu Sisä-Savon alueella on ollut niin vahvaa, että katsoimme parhaaksi Suonenjoen kokoiselle kaupungille oman yhdistyksen ylösajon palvelemaan kaupunkilaisten tarpeita paikallisen päätöksenteon parissa Suonenjoen näkökulmasta tarkasteltuna. Suonenjoen yhteystiedot löytyvät piirin kotisivuilta.

Nyt jäsenkuntina yhteisellä toiminta-alueella ovat Rautalampi, Tervo ja Vesanto.

Tavataan kylillä ja tapahtumissa!

-Puheenjohtaja

Kirjoitettu 5.11.2016

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa